Et trobes a: Principal  || Sòl Industrial


 

Ens plau presentar-vos tota l'oferta de sòl industrial existent en la demarcació de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida.

Aquesta Base de Dades té com a objectiu prioritari, proporcionar la informació mínima necessària per a poder disposar de criteris suficients a l'hora de prendre decisions de localització industrial dins la nostra demarcació.

L'emprenedor podrà cercar la informació de l'oferta de sòl industrial per comarques i municipis, a l'hora que disposarà també de dades socio-econòmiques per a poder aprofundir en l'estudi de mercat per la millor localització industrial.

L'interessat podrà trobar una amplia informació de cadascuna de les diferents actuacions existents en sòl industrial de la demarcació de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida.

Aquesta Base de Dades que s'actualitzarà amb una periodicitat trimestral ha estat possible gràcies a la col·laboració dels Ajuntaments de la demarcació, del servei territorial d´urbanisme de Lleida de la Generalitat de Catalunya que ens han facilitat les dades, i també, ha estat gràcies a la col·laboració de l'Institut Català del Sòl i del Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM).

El format electrònic amb el qual es presenta, facilita una major difusió de la nostra oferta de sòl industrial i ens permet agilitzar l'actualització de les dades .

Per a qualsevol altra informació, no dubteu en contactar amb el Departament de Promoció Industrial de la Cambra.


Visió General de la situació de la Província al Món
 
Situació Estratègica de Lleida per Carretera
 
 
 
Xarxa del TAV a Europa Occidental
 
Isocrona del temps de viatge en tren des de Lleida